Joomla Tema by Web Dev

Sportdag 2018

Dinsdag 25 september werd er een sportdag georganiseerd voor alle jaren. Klik op de onderstaande foto om alle foto's van alle jaren te bekijken.

 

Sportdag tweede jaren

Op 25 september vond onze jaarlijkse sportdag plaats. Ondertussen is het een traditie geworden dat de sportdag steeds doorgaat op de laatste dinsdag van september, gelukkig waren de weergoden ons op 25 september gunstig gezind. Een bewolkte hemel in de ochtend werd al gauw omgetoverd in een mooi en warm weertje.

De tweedejaars maakten naar jaarlijkse traditie een fietstocht door de deelgemeenten van Aalst langs veilige en rustige wegen. Ze konden zich ook uitleven in het sportcentrum De Schreef. Daar kregen ze verschillende technieken van zelfverdediging en om tot rust te komen een uurtje yoga aangeboden.

De begeleiders zorgden voor de nodige motivatie.

We kunnen zeggen dat het voor iedereen een geslaagde dag was!

Een sportdag dient leuk, uitdagend, vernieuwend en inspannend te zijn. Ik denk dat we hierin duidelijk geslaagd zijn. Anderzijds heeft het mooie nazomerzonnetje er ook voor gezorgd dat deze sportdag voor velen een mooie, leuke en sportieve ervaring was, waar achteraf met zeer veel trots en voldoening op terug gekeken mag worden.

Als het kriebelt, blijven sporten!

Carolien Robbe