Joomla Tema by Web Dev

Stage Se-n-Se MSA

Sense Medico-sociale administratie... De ideale voorbereiding op een knelpuntberoep

Onze studenten van het Se-n-se-jaar (Secundair-na-Secundair = 7de jaar) Medico-sociale administratie begonnen in november enthousiast aan hun eerste twee weken stage in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis op de afdelingen 'Inschrijvingen' en 'Cardiologie'. Gedurende het volledige schooljaar lopen zij 8 weken stage in een ziekenhuis, woonzorgcentrum of sociale sector terwijl ze de overige weken op school door een enthousiast team leerkrachten intensief klaargestoomd worden voor de arbeidsmarkt.

In principe kan iedereen deze studierichting aanvatten als je basiskennis hebt van informaticatoepassingen en vreemde talen. Als je deze eenjarige opleiding succesvol afwerkt, behaal je een certificaat medisch secretariaat. Je hoeft geen grote pakketten te studeren en je betaalt geen inschrijvingsgeld. Deze opleiding op DvM htb is ook de ideale springplank naar een bachelor of andere opleiding.

Wat doet Rhona op de dienst Inschrijvingen?

Baliewerk, bezoekers ontvangen, telefoons opnemen, documenten invullen, de weg uitleggen,... en dit steeds met de glimlach !