Joomla Tema by Web Dev

Wat is Se-n-Se?

Se-n-Se is de korte naam voor Secundair na Secundair.
Typisch voor deze onderwijsvorm zijn de stages. Het lessenrooster van elke Se-n-Se voorziet een omvangrijk pakket aan praktijkvakken. De theoretische vakken zijn gericht op de praktijk.
Tijdens het schooljaar krijg je toetsen en examens (zoals op de secundaire school). Als je slaagt in een Se-n-Se, dan krijg je een certificaat.

Infomomenten Sense in zomervakantie 2018

Se-n-Se AAS: Mevrouw M.Haentjens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.):

- zaterdag 30/6: VM

- maandag 20/8: NM

Se-n-Se MSA:

- zaterdag 30/6: VM - Mevrouw  I.Van de Velde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

- maandag 20/8: VM - Mevrouw E.Demuynck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Se-n-Se CPO:

maandag 20/8: De heer H. Gyselinck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Mevrouw M. Verstraeten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Se-n-Se ELV:

dinsdag 21/8: Mevrouw A.Scheirlinckx (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Opleidingen van 1 schooljaar


Zevende jaar Haarstilist

Nieuw voor het schooljaar 2018-2019: zevende jaar Kapper-Stylist Duaal. Klik hier voor meer info.

Infomomenten Duaal leren in zomervakantie 2018

- zaterdag 30/6: VM: Mevrouw Ch. Slagmulder

- maandag 20/8: Mevrouw Ch. Slagmulder

- dinsdag 21/8: Mevrouw Melanie Cortvrindt

Op andere dagen wordt De Heer Kris Geeroms gecontacteerd.