Joomla Tema by Web Dev

Wat is Se-n-Se?

Se-n-Se is de korte naam voor Secundair na Secundair.
Typisch voor deze onderwijsvorm zijn de stages. Het lessenrooster van elke Se-n-Se voorziet een omvangrijk pakket aan praktijkvakken. De theoretische vakken zijn gericht op de praktijk.
Tijdens het schooljaar krijg je toetsen en examens (zoals op de secundaire school). Als je slaagt in een Se-n-Se, dan krijg je een certificaat.

Contactpersonen Se-n-Se 2019 - 2020

Se-n-Se AAS
Mevrouw M.Haentjens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Se-n-Se MSA
Mevrouw E.Demuynck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Se-n-Se CPO
De heer H. Gyselinck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Mevrouw M. Verstraeten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Se-n-Se ELV
Mevrouw A.Scheirlinckx (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Heb je dringende vragen? Niet aarzelen! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleidingen van 1 schooljaar


Zevende jaar Haarstilist

Nieuw sinds het schooljaar 2018-2019: zevende jaar Kapper-Stylist Duaal. Klik hier voor meer info.